Als holistisch huidtherapeut combineer ik mijn huidkennis met al mijn kennis dat ik afgelopen jaren heb opgedaan over orthomoleculaire en holistische gezondheid.

‘Ik geloof dat alles in ons lichaam met elkaar is verbonden’

Het lichaam is één geheel. Hierdoor kan ik ook niet anders dan de binnen én buitenkant behandelen bij een chronisch huidprobleem als acne.

Na jaren lang de huid enkel van de buitenkant behandeld te hebben, weet ik dat dit slechts één puzzelstukje is van de grote puzzel naar een rustige en egale huid. Dit heb ik zelf ook zo ervaren!

In mijn coaching en behandelingen staat de huid centraal. Alle kennis en inzichten die ik opdeed in mijn zoektocht naar mijn rustige en egale huid neem ik mee. Ik heb het ervaren en weet als geen ander wat wel én niet werkt.

‘Enkel de buitenkant behandelen levert geen lange termijn resultaten op’

Ik sta voor duurzaamheid en samenwerken naar je eindresultaat. Dat eindresultaat is een rustige en egale huid! Met de juiste tips, trics en tools kan jij je gezondheid en je huid aanpakken, ondersteunen en uiteindelijk onderhouden voor een duurzaam resultaat

‘Je hoeft de zoektocht naar je rustige en egale huid niet alleen te doen!’

Met pijn en tranen in je ogen jezelf aan kijken. Hopeloos, niet wetende wanneer een einde gaat komen aan je huidprobleem. I’ve been there!

Het lichaam is als een boek en probeert je een verhaal te verstellen. Ik spiegel jou in mijn coachingsessies, zodat jij je verhaal kan ontrafelen. Waardoor jij je lichaam kan geven wat het nodig heeft; de juiste bouwstoffen. En weet dat deze bouwstoffen van cruciale waarde zijn in het drukke en snelle leven wat we leiden (wat soms letterlijk lijden is).

Holistische werkwijze

Ieder persoon is anders, ieder traject is anders. Holistisch aan de slag met je gezondheid is maatwerk en daarom nooit hetzelfde. Dat maakt met jou werken zo enorm leuk, want geen puzzel hetzelfde is.

In je traject gaan we op zoek naar de échte oorzaak van je huidprobleem. Wat is de onderliggende oorzaak van binnenuit, wat je lichaam je wilt vertellen? Met dit inzicht gaan we op diverse manieren aan de slag. Kennis over je huid en wat voeding, leefstijl en supplementen hier voor invloed op hebben. Coaching om al je inzichten te implementeren. Het weten is 1 ding, het doen is de belangrijke stap 2.

Ook ik heb ervaren dat niet alles in 1x lukt, daarom ga je voor langer tijd een commitment aan en ontvang je gedurende die tijd support van mij.

Ik help je om letterlijk en figuurlijk weer goed in je vel te zitten!