Hi, ik ben Glyonne!

Ik ben een outside-the-box huidtherapeut die verder kijkt dan enkel de huid. Ik graaf dieper naar de oorzaak en pak deze met mijn holistische werkwijze van twee kanten -binnenkant en buitenaf- aan, zodat jij weer gaat stralen en lekker in -letterlijk- je vel zit!

Ik help jou de werking van jouw huid te begrijpen, zodat jij weer zelfverzekerd in de spiegel kan kijken.  

Dit is mijn verhaal.

 

 

Als pubermeisje was ik erg verlegen en onzeker over mijn acne huid. Ik gebruikte de meest agressieve huidverzorgingsproducten en vond het lastig van mijn huid af te blijven. Het liefst camoufleerde ik alles, zodat niemand het zag. Het tegenovergestelde was waar.

Nu ben ik een zelfverzekerde volwassen vrouw die haar onzekerheid heeft achtergelaten, haar acne -na recente terugkomst- bijna weer de baas is en haar passie als orthomoleculair huidtherapeut heeft gevonden om andere mensen te helpen naar een mooie stralende huid.

Over Glyonne
DSB_7082a

 

Dit heb ik bereikt door te vallen en op te staan, voor mijzelf te kiezen en mij te verdiepen in alle werkingsmechanismen van de huid en het menselijk lichaam. Door kleine veranderingen toe te passen en stap voor stap te groeien, om zo in het grotere geheel -je lijf- verschil te maken. Als je lijf rust heeft, krijgt de huid dat ook.

Ik wil jou helpen om jezelf en jouw huid te leren kennen en te begrijpen, zodat jullie beiden kunnen stralen. Dat verdient iedereen!